top of page

OVER ONS

thirza-6.png

Committed to keep it clean and SPOTLEZZ

Mijn naam is Thirza Mac Donald. Ik ben de eigenaresse van SPOTLEZZ. Met mijn passie voor schoonmaken en oog voor detail heb ik mijn eigen detail georiënteerde schoonmaak techniek ontworpen. 

 

SPOTLEZZ is een jong en dynamisch schoonmaakbedrijf, met een frisse blik. Wij staan voor duurzaamheid, innovatie en persoonlijke aandacht. Bij ons kunt u rekenen op een flexibele en persoonlijke dienstverlening. Wij gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen en adviezen voor uw wensen en behoeften. Onze schoonmaak staat garant voor het beste resultaat: SPOTLEZZ!

 

Duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij geloven dat de keuze voor natuurlijke schoonmaakmiddelen niet alleen beter is voor het milieu, maar ook voor onze klanten en medewerkers. Zo zorgen wij voor een schone en gezonde omgeving, zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

 

Als jong bedrijf zijn wij altijd op zoek naar nieuwe kennis en vaardigheden om ons te blijven ontwikkelen en verbeteren. Zo kunnen wij u blijven verrassen met duurzame innovatieve oplossingen en een hoogwaardige dienstverlening.

 Ons motto is niet voor niets;

bottom of page