top of page

onze diensten

clothes-choice-in-clothing-store-nobody-2021-08-29-07-40-31-utc_edited.jpg

Showrooms

De geheel zelf ontworpen detailgeoriënteerde werkwijze sluit naadloos aan op de schoonmaak van showrooms. Van elegante decoratieve stukken tot kleinste details, wij laten alles er onberispelijk uitzien. We laten een blijvende indruk achter en verwonderen uw klanten over de verbluffende presentatie.

interior-of-modern-office-room-3d-rendering-2021-08-26-18-15-31-utc_edited.jpg

Kantoren

Een schone werkomgeving is essentieel voor de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers. Onze grondige aanpak zorgt ervoor dat we uw kantoor fris en hygiënisch houden. Bij dagelijks intensief gebruik is het van belang dat de werkplek met zorg schoongemaakt wordt, zodat u u kunt focussen op hetgeen waar u goed in bent. Intensieve werkplek reiniging omvat onder meer: scherm reiniging, stoel reiniging en toetsenbord reiniging.

stairs-emergency-and-evacuation-exit-stair-in-up-2023-04-18-21-27-25-utc_edited.jpg

VvE

Met een constant wisselende stroom van bewoners en gasten is het cruciaal dat gemeenschappelijke ruimtes altijd schoon, netjes en representatief zijn. Regelmatige schoonmaak is essentieel voor VvE's en woningbouwverenigingen om woongenot te verhogen en de waarde van elk appartement te behouden. Ons op maat gemaakte schoonhoudprogramma houdt de gemeenschappelijke ruimtes optimaal.

modern-gym-interior-with-sport-and-fitness-equipme-2021-10-21-03-07-34-utc_edited.jpg

Sportscentra

In de sportschool vinden jouw leden de ideale plek om even helemaal tot zichzelf te komen. De bacteriën die zich ophopen, maken hygiëne extra belangrijk in de sportschool. Onze professionele schoonmaakteams zijn getraind en uitgerust met de nieuwste technieken en materialen om een grondige reiniging te waarborgen. Van de fitnessapparatuur tot de kleedkamers en van de vloeren tot de sanitaire voorzieningen, elk aspect van de sportomgeving wordt nauwgezet gereinigd.

bottom of page